Herbavita blijft uitbreiden met kruidenmengsels

In steeds meer landen kom je Herbavita tegen, het bedrijf dat jaren geleden al geloofde in de mogelijkheden van kruidenmengsels en bewees dat het werkte. Vandaag is het bedrijf uit Kluisbergen, in de Vlaamse Ardennen, een referentie, niet alleen in België maar in een dertigtal landen, zowel binnen de EU als elders ter wereld. In 2018 werd nog het Limburgse Orcovet overgenomen en onlangs werd ook Tsjechië aangepakt.

Lees verder 

Agriflanders 14 - 17.01.2021

Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs

Lees verder 

EuroTier

DLG stelt EuroTier en EnergyDecentral uit, die van 17 tot 20 november 2020 op het beursterrein in Hannover zouden plaatsvinden. Gezien de aanhoudende onzekerheid over de algehele internationale situatie in de context van de coronaviruspandemie, kan DLG niet voorzien dat EuroTier zal kunnen doorgaan.

Lees verder 

Getuigenis Joost van den Anker

Vitamine- en mineralenmengsels

Joost en Marina van den Anker, eigenaars van het bedrijf Anker Holstein te Maurik (Gelderland), melken momenteel 150 koeien. Zij hebben de positieve effecten van de vitamine- en mineralenmengsels van Herbavita zelf ervaren. Joost en Marina kwamen in contact met Herbavita op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen te Hardenberg. Na een gesprek met één van de adviseurs besloten ze om enkele producten in te zetten.

Lees verder 

Getuigenis Luk & Sabina Francken

Herbacid-Koe

Luk en Sabina Francken van het bedrijf Francken LV te Wuustwezel zijn al sinds 2007 tevreden Herbacid-Koe gebruikers.

Lees verder 

Getuigenis Hendrik jan Visscher

Vitamine- en mineralenmengsels

Hendrik jan Visscher uit Dalfsen melkt momenteel 70 koeien en ondervond dat zijn koeien vaak last hadden van mastitis. Toen er in oktober 2017 een consulent van Herbavita langskwam besloot hij RumiForm Yeast+ in te zetten.

Lees verder 

Met onze kinderen kunnen we veel vertrouwelijker omgaan

TWEE VAN DE DRIE DOCHTERS van Leen Botterman en Marc Paepe zijn al aan de slag in het bedrijf dat hun ouders ruim 25 jaar geleden oprichtten. Toch is de knoop over de opvolging nog niet doorgehakt. “Soms moet je alles laten vallen voor het bedrijf en dat is niet makkelijk met kinderen.”

Lees verder 

Onze dochters moeten nu vooral bijleren

Leen (50) en Marc Paepe (50) van het eerstegeneratiebedrijf Herbavita produceren en verkopen ruim 25 jar voedingssupplementen en aanvullende diervoeders voor runderen, pluimvee en varkens in dertig landen. Twee van hun drie dochters, Ellen (25) en Kim (28), draaien al mee in de familiale onderneming. "Het is nog lang niet zeker of ze later het bedrijf overnemen, maar we denken wel al grondig na over de toekomst."

Lees verder 

Herbavita betrekt nieuwe gebouwen

Producent van voedersupplementen Herbavita zette een nieuw magazijn én een ruim kantoorgebouw op de site van het bedrijf in Kluisbergen. Vorige maand kwamen meer dan 500 klanten-landbouwers en andere zakenrelaties een kijkje nemen.

Lees verder 

Boerenstebuiten TV

Sinds maart 2007 houdt BoerenstebuitenTv de vinger aan de pols van de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Drie keer per maand, de 10de, de 20ste en de 30ste staan er reportages geprogrammeerd over alles wat de land- en tuinbouw aanbelangt.

Lees verder 

OVOCOM

OVOCOM vzw is het overlegplatform voor de ondernemingen actief in de diervoederketen. Het hoofddoel van dit platform is bij te dragen tot de productie van veilige diervoeders.

Lees verder 

VIV Online

VIV online is 's werelds toonaangevende kennis- en netwerkplatform voor professionals en experts in de feed to food supply chain

Lees verder